3 februari 2019 | go2people

Over Dé Week!

Elke dag gaan 65.000 kinderen naar de basisschool in Amsterdam. We willen allemaal dat kinderen veilig op school komen en veilig weer thuis. Maar rond veel scholen is het druk en onoverzichtelijk. In zo’n drukke stad is verkeerseducatie letterlijk levensbelangrijk! Na het succes van afgelopen twee jaar, vindt dit jaar van maandag 9 t/m vrijdag 13 maart de derde editie van de Week van het Verkeer plaats in Amsterdam. Op 30 basisscholen worden er dit jaar activiteiten georganiseerd. In deze editie doen vijf scholen uit het voortgezet onderwijs mee met een Hackthon over verkeersproblematiek die zich voordoet in Amsterdam.

Meedoen?

Meld jouw school aan via de aanmeldlink

Voor meer informatie over de week kan je contact opnemen met Kamiel Koops, kamiel.koops@verkeerspleinamsterdam.nl