25 januari 2020 | go2people

Over Dé Week!

Elke dag gaan er duizenden kinderen lopend, op de fiets of met de auto naar school. We willen allemaal dat kinderen veilig op school komen en veilig weer thuis. Deze route is helaas niet altijd even veilig waardoor het belangrijk is om kinderen op jonge leeftijd vaardigheden aan te leren die ze helpen om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen . Verkeerseducatie is letterlijk van levensbelang.

 

Na het succes van afgelopen twee jaar, vindt dit jaar van maandag 9 t/m vrijdag 13 maart de derde editie van de Week van het Verkeer plaats in Amsterdam.  Op meer dan 70 basisscholen en 10 middelbare scholen worden verkeerseducatieve activiteiten georganiseerd.  Een week waarin we extra aandacht voor kinderen in het verkeer vragen en waarin we scholen, kinderen én ouders handvatten bieden om in de rest van het jaar bewust en actief mee aan de slag te gaan. Naast de activiteiten worden ouders en verkeersdeelnemers aangesproken in een campagne op hun voorbeeldgedrag en hun invloed op het gedrag van kinderen. 

Meedoen in de Regio Amsterdam?

Helaas, zitten alle activiteiten vol voor het schooljaar 2019/2020. Meedoen in het schooljaar 2020/2021 in de regio Amsterdam? Stuur dan een e-mail naar een van de volgende e-mailadressen:  PO Regio Noord: Nathalie Mulder, n.mulder@verkeerenmeer.nl PO Regio Zuid: Sacha Buisman, s.buisman@verkeerenmeer.nl Voorgezet Onderwijs: Jessica Vlastuin, j.vlastuin@verkeerenmeer.nl

Meedoen in Amsterdam?

Helaas, zitten alle activiteiten vol voor het schooljaar 2019/2020. Meedoen in het schooljaar 2020/2021 in Amsterdam? Stuur een e-mail naar communicatie@verkeerspleinamsterdam.nl om je interesse kenbaar te maken.

Voor meer informatie over de week in Amsterdam, kan je contact opnemen met Kamiel Koops via kamiel.koops@verkeerspleinamsterdam.nl