30 januari 2020 | Yasmin Bennis

De Week van het Verkeer!

We willen allemaal dat kinderen veilig op school komen en veilig weer thuis. Goede verkeerseducatie en een veilige schoolomgeving zijn daarbij van levensbelang! Dit jaar gaat in de regio Amsterdam de vierde Week van het Verkeer van start, van 8 t/m 12 maart.  Een week waarin we extra aandacht voor kinderen in het verkeer vragen en waarin we scholen, kinderen én ouders handvatten bieden om in de rest van het jaar bewust en actief mee aan de slag te gaan. Naast de activiteiten worden ouders en verkeersdeelnemers aangesproken in een campagne op hun voorbeeldgedrag en hun invloed op het gedrag van kinderen.  

Meedoen in Amsterdam?

Wat leuk dat je mee wilt doen met jouw school! Meld je aan via de aanmeldlink. Voor meer informatie over de week in Amsterdam, kan je contact opnemen met Kamiel Koops via kamiel.koops@verkeerspleinamsterdam.nl

 

Meedoen in de Regio Amsterdam?

Helaas, zitten alle activiteiten vol voor het schooljaar 2019/2020. Meedoen in het schooljaar 2020/2021 in de regio Amsterdam? Stuur dan een e-mail naar een van de volgende e-mailadressen:  PO Regio Noord: Nathalie Mulder, nathalie@verkeerenmeer.nl PO Regio Zuid: Sacha Buisman, sacha@verkeerenmeer.nl  Voorgezet Onderwijs: Jessica Vlastuin, jessica@verkeerenmeer.nl