2 maart 2021 | go2people

Verkeerschallenges!

Verkeerschallenges

Wij dagen jullie uit om onze drie verkeerschallenges te volbrengen! Onderaan deze pagina kunnen jullie de challenges downloaden. Heel veel plezier en succes!  

Verkeerschallenge: Bingo!

Kunnen jullie in jouw buurt vijf verkeersborden op een rij vinden en een bingo maken? Het lijkt misschien makkelijk, maar dat is het zeker niet! In het onderstaande filmpje leggen we de challenge uit!  

Verkeerschallenge: Interview je vrienden!

Wat is de gevaarlijkste verkeerssituatie in jouw buurt? Interview je vrienden, ouders of zus en zoek het uit!  

Verkeerschallenge: Op weg naar je nieuwe... 

Oefen samen de nieuwe fietsroutes met je kind! Elk jaar komen er nieuwe fietsroutes bij voor een kind. Zo gaan ze naar een nieuwe (middelbare) school, krijgen vrienden die wat verder wonen of gaan naar een nieuwe sportvereniging. Geef je kind vertrouwen op de fiets en doe samen deze challenge! Bekijk de video samen en ga op pad!