22 maart 2021 | Dagmar Ochse

De afgelopen editie!

Week van het Verkeer 2021

De vierde editie van de Week van het Verkeer zit er weer op. Wij willen alle deelnemende scholen ontzettend bedanken voor hun deelname! Leuk om jullie enthousiaste verhalen te horen en om te zien dat jullie leerlingen zoveel plezier beleven aan onze activiteiten. Wij hopen dat jullie aankomende tijd blijven doorgaan met verkeerseducatie en wij wensen de leerlingen uit groep 8 succes met het praktisch verkeersexamen.

 

Dit jaar zijn meerdere filmpjes gemaakt. Deze filmpjes laten de kracht en het doel van de Week van het Verkeer vanuit meerdere invalshoeken zien.

 

Amsterdam

Regio Noord

Regio Zuid

Aanmelden voor volgend schooljaar?

Wat leuk dat je mee wilt doen. Meld je aan via het aanmeldformulier. Voor meer informatie over de week in Amsterdam, kan je contact opnemen met Kamiel Koops via kamiel.koops@verkeerspleinamsterdam.nl

 

Voor meer informatie over de week in Regio Noord, kan je contact opnemen met Nathalie Mulder via n.mulder@verkeerenmeer.nl.

 

Voor meer informatie over de week in Regio Zuid, kan je contact opnemen met Patrizia Battistuzzi, p.battistuzzi@verkeerenmeer.nl

Foto's Week van het Verkeer 2021