10 juni 2021 | go2people

Over Dé Week!

Elke dag gaan er duizenden kinderen lopend, op de fiets of met de auto naar school. We willen allemaal dat kinderen veilig op school komen en veilig weer thuis. Deze route is helaas niet altijd even veilig waardoor het belangrijk is om kinderen op jonge leeftijd vaardigheden aan te leren die ze helpen om veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen . Verkeerseducatie is letterlijk van levensbelang.

Na het succes van afgelopen vier jaar, vindt aankomende jaar van maandag 7 t/m vrijdag 11 maart 2022 de vijfde editie van de Week van het Verkeer plaats.  Een week waarin we extra aandacht voor kinderen in het verkeer vragen en waarin we scholen, kinderen én ouders handvatten bieden om in de rest van het jaar bewust en actief mee aan de slag te gaan. Naast de activiteiten worden ouders en verkeersdeelnemers aangesproken in een campagne op hun voorbeeldgedrag en hun invloed op het gedrag van kinderen. 

Meedoen PO?

Meedoen in het schooljaar 2021/2022 in Amsterdam? Meld je aan via het aanmeldformulier. Voor meer informatie over de week in Amsterdam, kan je contact opnemen met Kamiel Koops.

 

Voor meer informatie over de week in Regio Noord, kan je contact opnemen met Nathalie Mulder.

 

Voor meer informatie over de week in Regio Zuid, kan je contact opnemen met Patrizia Battistuzzi