Het laatste nieuws

Week van het Verkeer 2022

Bekijk de interactieve video met jouw klas! Help Soraya en Taha om Stoppie te vinden door hen te helpen met het maken van de juiste keuzes die zij onderweg tegenkomen. Klik na elke vraag het juiste antwoord aan.

Lees meer

Samen eropuit met je kind!

Samen een fietstocht maken is leuk en leerzaam! Bekijk onze favoriete fietsbestemmingen en bekijk meteen onze vier tips om samen met je kind te fietsen.

Lees meer

De afgelopen editie!

Scholen die fysiek/digitaal deelnamen aan onze activiteiten, bedankt! Ouders en kinderen die de verkeerschallenges hebben gedaan, geweldig gedaan! Leuk om al die enthousiaste verhalen te horen. Nu is het weer weken wachten, maar gelukkig hebben we de foto's/filmpjes nog!

Lees meer

WvhV door de jaren heen

Na meerdere geslaagde edities is het tijd voor een terugblik. Je kan jouw school alvast aanmelden voor de editie van 2022.

Lees meer

Verkeerschallenges!

Wij dagen alle ouders en kinderen uit om onze drie verkeerschallenges te volbrengen! Kunnen jullie een Bingo maken met verkeersborden? Kunnen jullie samen een nieuwe en veilige fietsroute naar een nieuwe bestemming vinden? En interview jouw vrienden/ouders over gevaarlijke verkeerssituaties? Doe deze challenges samen met je vrienden/ouders en win een vette prijs! Durven jullie het aan?

Lees meer

Hack & Design

Tijdens de derde editie van de Week van het Verkeer worden er niet alleen activiteiten uitgevoerd op basisscholen maar is er ook een tof programma ontwikkeld voor het voortgezet onderwijs. Tijdens een challenge gaan leerlingen oplossingen bedenken voor uitdagingen die te maken hebben met verkeer. Het blijft niet alleen bij denken, er wordt vooral iets gemaakt. Wordt dit een app of een prototype met motoren? Het kan allemaal.

Lees meer