Het laatste nieuws

Over Dé Week!

Naast vakken zoals rekenen en taal zijn vaardigheden in het verkeer van levensbelang in ons leven. Doe mee met jouw PO/VO school en geef jouw leerlingen handvatten mee die ze de rest van hun leven bij zich dragen! De Week van het Verkeer 2022 vindt van maandag 7 t/m vrijdag 11 maart plaats in de regio Amsterdam.

Lees meer

De afgelopen editie!

Scholen die fysiek/digitaal deelnamen aan onze activiteiten, bedankt! Ouders en kinderen die de verkeerschallenges hebben gedaan, geweldig gedaan! Leuk om al die enthousiaste verhalen te horen. Nu is het weer weken wachten, maar gelukkig hebben we de foto's/filmpjes nog!

Lees meer

WvhV door de jaren heen

Na meerdere geslaagde edities is het tijd voor een terugblik. Je kan jouw school alvast aanmelden voor de editie van 2022.

Lees meer

Verkeerschallenges!

Wij dagen alle ouders en kinderen uit om onze drie verkeerschallenges te volbrengen! Kunnen jullie een Bingo maken met verkeersborden? Kunnen jullie samen een nieuwe en veilige fietsroute naar een nieuwe bestemming vinden? En interview jouw vrienden/ouders over gevaarlijke verkeerssituaties? Doe deze challenges samen met je vrienden/ouders en win een vette prijs! Durven jullie het aan?

Lees meer

Kick- off

De Week van het Verkeer wordt op maandag 8 maart geopend op de St. Antoniusschool in Amsterdam, de IJwegschool in Hoofddorp en het Palet in Krommenie. We trappen de week op een ludieke wijze en geheel Coronaproof af. Samen gaan we op een leuke manier het verkeer een stukje veiliger maken en hier aandacht voor vragen! 

Lees meer

Hack & Design

Tijdens de derde editie van de Week van het Verkeer worden er niet alleen activiteiten uitgevoerd op basisscholen maar is er ook een tof programma ontwikkeld voor het voortgezet onderwijs. Tijdens een challenge gaan leerlingen oplossingen bedenken voor uitdagingen die te maken hebben met verkeer. Het blijft niet alleen bij denken, er wordt vooral iets gemaakt. Wordt dit een app of een prototype met motoren? Het kan allemaal.

Lees meer